maroko519
Essaouira ootab meid taas. Sügisene Maroko surfireis stardib juba 05. novembril ning taaskord on võimalik valida nädalase ning kahenädalase reisi vahel. Reiside kuupäevad: 05.11-12.11 / 12.11-19.11 / 05.11-19.11. Tegemist on mugava otselennuga Tallinnast otse Agadiri, ära jäävad tüütud ümberistumised ja probleemid varustuse veoga. Oleme lennufirmaga kokku leppinud soodustingimused varustuse veoks, samuti saavad meie reisilised soodsamalt oma varustust koha peal hoiustada ja rentida!Reisi hind sisaldab:
otselendu Tallinn-Agadir-Tallinn
transfeere Agadir-Essaouira-Agadir
majutust Riad stiilis majas
lainelaua, lohesurfi, purjelaua workshoppe ja koolitusi

1 nädala hind 829 eur
2 nädala hind 1090 eur

WorkshopidSurfireis on parim koht ja aeg, et surfamisega algust teha, või oma sõiduoskusi täiendada. Surfikooli, Pirita Surfiklubi ja Lokahi meeskond moodustab selleks reisiks ühise koolitusrinde, pakkudes lohesurfi, lainelaua ja purjelaua koolitusi ning workshoppe igale tasemele.

EssaouiraMeie sihtkohaks on Maroko tuulepealinn Essaouira, mille juured ulatuvad sajanditesse enne meie aega. Oma eheduse ja rahumeelsusega on linn seljakotireisijate ja loomeinimeste seas tänaseni populaarne. Vanalinn ehk medina pakub oma müüride vahel väikeste kohvikute ning kunstigaleriidega mõnusat õhkkonda. Essaouira on tuntud ka oma mereannirestoranide poolest. Medina linnamüüride vahelt väljudes leiad end aga lõputuna tunduvas liivarannas.

Rohkem infot:
Info ja registreerimine:
Eerik Luka 53 738 387  eerik@surf.ee
Kristjan Kiisk 56 684 441   surfifoto@gmail.com