2015 kiirussõidu EMV üldjuhend ja rekordite reeglid asuvad üldjuhendite lehel. Kiirussõidu Eesti meistrivõistlused koosnevad endiselt kahest etapist – läbi hooaja kestvast Kiirusekunni etapist ja ühepäeva kiirussõidu etapist.

Kiirusekunn on läbi hooaja kestev etapp, kus arvestust peetakse GPS 5×10 sek keskmise kiiruse tulemuste järgi. Arvesse lähevad Eesti veekogudel purjelauaga sõidetud tulemused. Etapp kestab 25.aprill – 22.nov. 2015. Võistlus toimub rahvusvaheliselt tunnustatud reeglite järgi ja on registreeritud gps-speedsurfing.com lehel teiste rahvusvaheliste kiirussõidu võistluste hulgas.

Kiirusekunni võistlusteade on SIIN.

Eesti purjelaua kiirusrekordite sooritamise koht ei ole riigipiiridega piiratud, kuid see peab olema sooritatud vee peal. Kehtivad rekordid on hetkel Annika Valkna, Erno Kaasik ja Toomas Kasenurm nimel.

La Francui

Kiirussõitjate paradiis – Prantsusmaa, La Francui

Purjelaua Eesti kiirussõidu kodulehelt on taastamisel. Sellelt leidis popimad sõidukohad, reeglid, gps seadistamise info, rekordite ajaloo ja palju muud huvitavat. Loodame et varsti selgub mis sealt õnnestus taastada.