Sosh Cup võistluspaik

Sosh Cup võistluspaik

18.-26.aprill on Prantsusmaal, La Franqui rannas, Mondial du Vent nime kandev surfinädal. Nädala jooksul toimus mitmeid erinevaid võistlusi, sh. PWA MK etapp meeste vabastiilis, Sosh Cup Speed 2015 ja paljud teised võistlused. Kiirussõidu võistlusel osales meie parim kiirussõitja Annika Valkna, kellele see võistlus oli viimane ettevalmistus Korea PWA etapiks.

Annika Valkna

Annika Valkna

Võisteldi 500m keskmises kiiruses. Toimus 4 sessiooni, millest kehvem läks mahaarvamisele. Annikal õnnestus purjelaudurite seas võita kaks sessiooni, ühe korra oli kolmas ja korra teine. Viimased kaks sessiooni pisut ebaõnnestusid juhuslike tuuleaukude tõttu. Kuid sellest tulemusest piisas, et tulla kolme prantslanna ees võitjaks.

Meeste purjelauduritest võitis prantslane Antoine Albeau.

Naiste tulemused
Annika blogi
Võistluste koduleht
Pildid üritusest 421sport.com lehel


Mondial du Vent 2015 – Highlights J6 X’Trem Air… by leucaextrem2015