Purjelaua klassile õnnestus pidada koguni 10 sõitu. Surfaritel oli kokkuvõttes tegemist väga raskete oludega, sest kõik päevad puhunud tuul oli selline piiripealne, kus tihttuult sai purjetada kiire sverdisõiduga ja allatuult tõmbasid tugevamad võistlejad ennast glisseerima. Väga visalt võistlesid surfiklubi PURI seenior mehed pikkade Raceboard laudadega, kus Kalev Allikveer võttis ühe 7 koha ja Andrus Jõgi koguni ühe sõiduvõidu. Techno 293 OM ettevalmistusklassis võitis esikoha Alfred Kalm Tallinna Purjelauakoolist oma klubikaaslase Gregor Schneideri ja SRA NYCS võistleja August Luure ees. Üldarvestuses toimus väga tasavägine võitlus, kus peale jäi SRA NYCS võistleja Keit Järve. Järgnesid Marcus Pertelson ja Betti Vainküla Tallinna Purjelauakoolist.

Pidid – purjelaud ja autasustamine.
NYC_poodjum
Teade 12.mai 2015 – klassis Aerusurfilaud jääb võistlus ära.
Eelinfo:
Järgmise nädala lõpus (15.-17. mai) toimub Noblessner Cup. Võistlema on oodatud aerusurfilauad, kõik svertpurjelauad ning eraldi arvestust peetakse Techno 293 klassi laudadele.
Võistlusteade on SIIN.
Osavõtutasu tasuda hiljemalt 11.maiks SoloSailing MTÜ arveldusarvele EE131700017002933993 (selgitusse märkida võistlusklass ja võistleja nimi)
– purjelauaud 15 eurot
– aerulaud 5 eurot
Palun jälgige ajakava ja võistluspäevi – need on klassidel erinevad.

Tänu maitsvatele sponsoritele ei pea tühja kõhtu tundma isegi merel!:)

Võistluste lisainfo:
sigrid.sooman@gmail.com
jaaklukk@gmail.com

NYCS Cup