Kaks ideaalset surfipäeva on selleks korraks ajalugu. Laupäeval puhus tuul tugevusega 7-8 m/s ja pühapäeval 5-6 m/s. Lisaks päike, soe vesi ja harrastajatele harva pakutav võimalus startida koos maailma tippudega. Olid ju stardis noorte maailmameister Tristen Erik Kivi, maailma edetabeli 4. koht Peeter Kask, ning mitmekordne Eesti meister Erno Kaasik.

Kokku peeti kahe päeva jooksul koguni 8 starti. Harrastajate liiga võitis Alar Vettik. Teise koha saavutas Marit Rüüsak (TPLK) ja kolmandaks tuli Meelis Uustalu (Aloha).

Omaette arvestust peeti ka proffidele, kus käis väga tihe rebimine kuni lõpuni välja. Kogu võistluse jooksul selget liidrit ei olnud, näiteks sõitude esikohti jagus 4-le võistlejale. Stabiilse seerjaga tuli võitjaks Erno Kaasik (Team Extreme). Teise koha saavutas Tristen Erik Kivi (SSK) ja kolmandaks tuli Andreas Remmel (TPLK).

Tulemused

DSC_0474

B liiga 2.koht ja parim naine Marit Rüüsak (TPLK)

Erno Kaasik - Team Extreme

A liiga 1.koht Erno Kaasik (Team Extreme)

 

Võistluse eelteade:

4.-5. juuli toimub Pirital formula B liiga võistlus, mis on ühtlasi ka Pirita Surfiklubi KV 1.etapp. Oodatud on kõik formulistid!

Võistlusklassid:
Formula B-liiga – osalevad kõik, va Baltic Cup Eesti etapi 1-24 koht, ehk tulemuste esimene leht.
Formula A-liiga – osalevad prod

Võistlusteade – NoR

Eelregistreerimine on hetkel lõppenud. Järelregistreeruda saab laupäeva hommikul Pirita surfiklubis.
Osavõtutasu EPL liikmele 15 EUR, mitteliikmele 20 EUR.

Nii B kui A liiga stardivad koos, kuid B-liiga sõidab ühe ja A-liiga kaks ringi. Kuna see on eelkõige B-liiga võistlus, siis püüame harrastajate soovidega igal võimalusel arvestada – näiteks finišiajaga, sõitude arvuga, puhkepausidega jne.

Pirita Surfiklubi KV II etapp on esialgu plaanis läbi viia 15-16 august. Teine etapp on avatud ka Techno 293 ja RS:X võistlusklassidele.