Surfilaager

Juba sel neljapäeval algab Roostal suve oodatuim festival Surfilaager 2015. Oleme teie rõõmuks kokku pannud mitmekesise festivalikava, kus leiab tegevust nii uus surfihuviline kui vana kala.

Kõik purjelaua, lohe ja aerusurfi ehk SUPi teooriakoolitused on Surfilaagris Sulle tasuta! Surfikama laenutusega tegelevad rannaäärsed surfiklubid. Loomulikult saab end proovile panna võistlustel: algajatele sobivad Minu Esimene Võistlus, SUP Rahvamaraton ning SUP Orienteerumine. Garnier Ladies Surf, Lohe Hangtime ning SUP EMV võistlustel võtavad mõõtu juba silmapaistvad tegijad.

Lisaks on sel aastal valikus suur hulk üldfüüsilisi treeninguid: hommikujooga, zumba rannaliival, Nike Training Club, ning SUPNESS tasakaalutrennid maal ja SUPilaual.

Loomulikult ei puudu laagrist hea muusika – pealaval esinevad Elephants From Neptune, Super Hot Cosmos Blues Band, Ziggy Wild jt. Sel aastal toimuvad rannas unustamatud päikeseloojangupeod, kus teiste hulgas pakuvad kaunist muusikat Sofia Rubina, Francois Archanjo ja Ricardo Guarilha.

SURFILAAGRI KAVA – neljapäev, reede, laupäev, pühapäev.
PURJELAUAKOOLITAJAD
LOHEKOOLITAJAD
SUP KOOLITAJAD

 

GoPro Mentor Challenge Surfilaagris: võida konkurss ja saa kolme päevaga võistlussurfariks!

goprpmentorEsmakordselt Eestis korraldab Surfilaager välja mentorvõistluse, kus 9 Eesti supersurfarit, sh. Ingrid Puusta ja Karl-Erik Saarm, õpetavad personaalselt 9 inimest nullist võistlussurfariks. Konkursile on võimalik kandideerida 14. Juulini, koolitused toimuvad Surfilaagris Roosta rannas. 16-18. Juulil.

Valime Facebooki mängus välja 3 õnnelikku!
Lõppvõistlus toimub Surfilaagris laupäeval 18.00!
Loe edasi SIIT

 

Kohtume juba varsti Surfilaagris!

Vaata lisa www.surfilaager.ee
www.facebook.ee/surfilaager