Talisurfi Eesti Meistrivõistluste esimene etapp peetakse 6.-7. veebr. 2016, Haapsalus.

Kelkude klassis on plaanis slaalom ja lohedele kursisõit. Kuna Haapsalu Tagalahe jäätee rajati planeeritud võistlusalasse, siis hetke seisuga toimub slaalom Väikesel viigil ja lohe kursisõit Haapsalu Eeslahel. Võistlusdistantside asukoha muutumise tõttu on esimene võimalik start tund aega edasi lükatud, laupäeval kell 13:00-ks. Võistluskeskus jääb Promenaadi Hotelli. Pühapäevane kiprite koosolek toimub esialgsest kavast 45 minutit varem.

2015a Eesti meister - Lehar Jürimäe

2015 Eesti meister – Lehar Jürimäe

Korrigeeritud ajakava:
Laupäev, 6 veebruar

10:00 Registreerimine
11:45 Kiprite koosolek
13:00 Esimene võimalik start

Pühapäev, 7 veebruar
10:00 Kiprite koosolek
11:00 Esimene võimalik start
15:30 Viimane võimalik start
ASAP Autasustamine Promenaadi Hotellis

NB! Palume võistlejatel kaasa võtta numbrisärgi tagatisrahaks 15 eur sularaha.

Võistlusteade on SIIN.

Eelregistreerumine: http://goo.gl/yzu6hH

Võistlus toimub vahetult enne Talisurfi Maailmameistrivõistlusi (WISSA2016), mis peetakse samuti Haapsalus. Seetõttu on EMV etapile eelregistreerunud juba 29 võistlejat (15 kelku ja 14 lohet). Esindatud on Eesti, Saksa, Poola, Vene, Ukraina, Rootsi, Prantsusmaa, Leedu, Valgevene ja Soome. Olgem selle üle uhked ja tulge võistlema spordialal, mis võistluspordina sai alguse 40 aastat tagasi Eestist, eestlaste poolt. Purisuusa ajalooga saab tutvuda SIIN või MM videoklipis.

Eesti Meistrivõistlusi toetavad Eleon, Palms, Eesti Purjelaualiit, Haapsalu linn, Surfiklubi Puri ja Promenaadi hotell.

Talisurfi EMV koosneb kolmest võistlusest – slaalomi, kursisõidu ja kiirussõidu etapist. EMV üldjuhend on SIIN. Kiirussõidu (5×10 sek.) tulemust saab sooritada Eesti veekogudel läbi kogu talvise hooaja. Kiirussõidu tulemuse faili peab saatma hiljemalt 5 päeva jooksul peale tulemuse sooritamist Tõnis Kask e-posti.

DSC_0897