Talisurfi Eesti meistrivõistluste II etapp peeti möödunud nädalavahetusel Harku järvel. Võistlus toimus kursisõidu distsipliinis. Kelgu klassis võis osaleda nii purisuusa kui uisukelguga. Tugev jää, õhuke lumekate ja vaikne tuul sobis seekord paremini uisukelkudele. Võistlusele oli traditsiooniliselt kutsutud ka lohe klass.

Aleksandrs Ljontjevs, foto autor Kristel Pulges

Aleksandrs Ljontjevs, foto autor Kristel Pulges

Kohale saabusid pea kõik Eesti, Läti ja Soome parimad talisurfarid. Peeti seitse sõitu. Kindla võidu võttis 2016 kursisõidu maailmameister Aleksandrs Ljontjevs Lätist. Teise koha saavutas eestlane Raivo Saarm (Team Jahe). Kolmandaks tuli Esa Harjula Soomest. Naiste ja noorte arvestuses saavutas esikoha Keit Järve (NYCS). Lohe klassi parim oli Martin Valvur (Laulasmaa surfiklubi).

EMV II etapi tulemused.
Pildid 1.päev ja 2.päev – autor Kristel Pulges
Pildid 1.päev ja 2.päev – autor Boris Ljubtšenko

Talisurfi EMV sari koosneb kolmest etapist – slaalomi, kursisõidu ja kiirussõidu etapist. Kaks esimest etappi on peetud. Kolmas kiirussõidu etapp kestab talvise hooaja lõpuni. Hetkel juhib Talisurfi Eesti Meistrivõistluste sarja Lehar Jürimäe (Aloha), järgnevad Raivo Saarm (Team Jahe) ja Boris Ljubtšenko (Eru Surf).

EMV hetke koondtulemused.

Talisurfi EMV II etappi toetasid Vichy Vitamin, Battery Energy Drink ja Eesti Purjelaualiit.

EMV liider Lehar Jürimäe, foto autor Kristel Pulges

EMV liider Lehar Jürimäe, foto autor Kristel Pulges

Parim noor Keit Järve, foto autor Kristel Pulges

Parim noor Keit Järve, foto autor Kristel Pulges