Slaalomi kahepäevane treening Pirital on peetud. Esimene päev oli 11 võistlejat, teisel 16. Tuult oli seinast seina, maksimumiga neljapäeval pisut üle 25 sõlme.

Eesotsas lõpetasid Raudmehed. Võitjaks osutus noor Marcus Pertelson, kes osales kõigis 21-s sõidus. Loodame et karm katsumus noore sportlase treeningkava ei rikkunud. Teiseks tuli Meelis Uustalu, kolmas Ivar Ots. Uhke neljanda koha saavutas Valde Viiding.

Naiste arvestuse võitis Annika Valkna, Cerly Aulik ja Helle Väin ees. Noortest oli parim Marcus Pertelson, teine Renar Roolaht ja kolmas Daniel Schneider.

Treeningvõistluse tulemused.
Kel huvi siis siin on tulemused päevade kaupa – 1.päev, 2.päev.
Pildid – autor Kristel Pulges

Auhinnad on kolmes arvestuses (üld, naised ja noored), ning seekord rahalised – 1.koht 15 eur, teine 10 ja kolmas 5 eur. Auhinnad saab kätte jooksvalt korraldaja käest. Kuna treeningvõistlusega sai liituda jooksvalt, ilma registreerimiseta, siis arusaadavalt jäid mõned osavõtutasud kokku kogumata. Palume need võlgnevused tagantjärgi ära klaarida.

Üld- ja noorte arvestuse võitja Marcus Pertelson. Foto autor Kristel Pulges

Üld- ja noorte arvestuse võitja Marcus Pertelson. Foto autor Kristel Pulges

 

Teade 10.aug:

Slalliga jätkame neljapäeval. Esimene start mitte varem kui 15:30

 

Eelteade:

Sel nädalal toimub Pirital slaalomi treeningvõistlus. Hetke seisuga sobivad sõitmiseks teisipäev ja neljapäev, kuid muutliku prognoosi (äiksepilved) tõttu pikki plaane teha ei saa, seega võtame päeva korraga. Et siis homme teisipäeval (9.aug.) on treeningvõistluse esimene päev. Võistluspäeva esimene start on kell 14:30. Võimalusel ootame hilinejad ära. Soovi korral saab võistlusega liituda jooksvalt, või osaleda ainult ühel päeval. Registreerumist pole, stardimaks on 10, 15, 20 eur (noored, liikmed, mitteliikmed). Sõidame külgtuules kaheksat, sõidus on kolm ringi, start ilmselt ühistardist, täpsemalt NoR-is ja skippersil.

Arvestused:
– Üldarvestus
– Naised
– Noored (U20)

Võistlusteade – NoR

EMV tasemel üritust see nädal teha ei saa, sest võistlusametnikud/kaatrid on hõivatud Rio olümpia ning Tallinnas peetavate laseri EM-ga. Ka enamus slaalomi tippe on hõivatud – võistlevad formula EM-il, Liepajas.

Slaalom - foto autor Katrin Merirand

Slaalomi start – foto autor Katrin Merirand