Start

Start

Surfarite Suusapidu 2017 on nüüdseks juba ajalukku kirjutatud. Kahe päeva jooksul võistles Jõulumäe mändide all 4-l erineval võistlusel 34 suusasõpra!

Timo Runge

Timo Runge

Kristel Kaubi

Kristel Kaubi

Esimest korda võistluskavas olnud SkiSpeed võistlus tekitas üksjagu põnevust, liidrid käisid ikka mitut puhku küll määret küll suuski valimas, kuid pehmed lumeolud ei olnud kerged ega armulised kellelegi. Ainuke 50 km/h piiri ületaja ja võitja oli Timo Runge, talle järgnesid kohalik speedikunn Jüri Kaldoja ja Rauno Pikkor. Naistest napsas võidu Kristel Kaubi, Ingrid Puusta ja Annika Tuisk-Ilves ees.

Team Extreme

Team Extreme

Kui 4×2,5 km teatevõistluses pani Team Extreme eesotsas Rauno Pikkoriga kohe esimese vahetusega oma tugevuse maksma, siis põnevust tõi uustulnukana NYCS – Fansurfi ühend-segatiim, kes viimasel etapil alles Team Mahe meeskonna ankrumehele Tarmo Tammele alla vanduma pidi. Naiskondi oli sel korral kahjuks väljas vaid üks – Pärnu Surfiklubi esindus.

Jaak Lukk

Jaak Lukk

Kristel Kaubi

Kristel Kaubi

Paaristõukelises klassikalises stiilis ja keppideta vabastiilis toimunud sprindivõistluse meistritiitli napsas Jaak Lukk Rauno Pikkori ees, kolmas oli Risto Kõrgemägi. Naistest sai Kristel Kaubi napilt jagu Ingrid Puustast ja kolmandaks sprintis ennast Sigrid Salla.

Rauno Pikkor ja Tarmo Tamm

Rauno Pikkor ja Tarmo Tamm

Pühapäeva hommikune surfaritest suusasõprade hirm ja arm – 9 km ind.distants ühisstardist kroonis suusakuningad. Meeste arvestuses käis kassi-hiire mäng Tarmo Tamme ja Rauno Pikkori vahel esimesest viimase kilomeetrini, kuni siis Rauno võttis oma, kolmandana finisheerus Priit Pääru. Naistest näitas aga meie olümpiasportlane Ingrid Puusta sellist kergust ja minekut, seljatades elegantselt ka paljud mehed, ning tulemuseks uhke esikoht, teise koha võitis Kristel Kaubi, kolmanda Sigrid Salla.

Olgu siinkohal ära toodud ka ametlikud tulemused: https://www.dropbox.com/…/Surfarite%20suusapidu%202017%20tu…

Suurimad tänud kuuluvad ka meie tublidele toetajatele – Eesti Pagar, Science in Sport Estonia, Pärnu Surf Center, Extreme Sport, Roxy, Pajo Print, Ufo ja Linn, Reiumaa Motell ja loomulikult maailma parim suusakeskus – Jõulumäe Tervisespordikeskus. Samuti ei saa me iial läbi pildivõluriteta – erilised tänud Katrin Merirand ja Karin Pütsep!

Pildid 1. päev, 2.päev – autor Katrin Merirand

Pildid teade/sprint ja kiirlaskumine – autor Karin Pütsep

untitled-1089

Olid põnevat võistlust täis päevad, täname ühtset surfisuusaperekonda ja kohtumiseni juba järgmisel aastal!
Tervituseks teile suurepärane Suusapeo dokfilm 1.päevast Erkki Soosaarelt Pärnu Surfikeskusest!