Prantsusmaal Hyeres’is toimunud Purjetamise Maailma Karika etapi lõpetas Ingrid Puusta 12. kohaga.

Ingrid Puusta (NYCS) saavutas sõidutulemustega 3, 10, 30, 32, 11, 7, 14, 18, 20, 24 naiste RS:X purjelauaklassi konkurentsis kokkuvõttes 12. koha. Ingrid kommenteeris regatti nii: „Meil olid täna hullud purjetamisolud väga keerutavas ja ebastabiilses tuules. Lõpetasin regati 12. kohaga mis pole see mida lootsin, kuid loodan et purjetan oluliselt paremini mai algul peetaval EM-l.” Regati võitis poolatar Zofia Noceti-Klepacka. Teise koha saavutas hiinlanna Yunxiu Lu ja kolmandaks tuli Noga Geller Israelist.

Hyeres’i MK etapi kodulehekülg ja tulemused: http://swc.ffvoile.com/

Purjetamise Maailma Karikas on igal aastal toimuv kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis tänavu koosneb jaanuaris toimunud Miami etapist, praegu lõppenud Hyeres’i etapist ning juunis Santanderis toimuvast finaalregatist.

Purjetamise Maailma Karika kodulehekülg: http://www.sailing.org/worldcup/home.php

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Matek, LTT, Eesti Meedia ja Strand.

Ingrid Puusta. Foto: Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing

Ingrid Puusta. Foto: Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing