Tulekul on järjekordne Noblessner Cup, kus pakume süüa, juua ja veedame sportliku nädalavahetuse mõnusas seltskonnas. Raceboard võistlusklass tähendab meie jaoks, et võistelda võivad kõik sverdiga purjelauad sh. noorte ja suurte olümpiaklassid T293 ja RS:X.
Purjetamiskooli terrassideni saab autodega. Rigamisruumi on rohkem, kui varem. Laupäeval teeme võimalusel kuni 6 lühemat sorti võistlussõitu merel (vanuseklassidel on eri pikkusega rajad). Pühapäeval on kavas 2 võistlussõitu sadama akvatooriumis. Pühapäeval on avatud kohvik, kus avaneb vaade võistlusalale, kus võistlevad noored optimist sõitjad – saab juua kohvi, mahla, limonaadi ja süüa hõrgutisi. Karikad on puhas käsitöö!!! Oodatud on väga ka võistlejate pereliikmed.
Ootame rohket osavõttu ja treenereid kaatriga, korraldajad tagavad soovi korral ise laste pirukad ja joogid kaatrisse. Õla paneb alla Eesti Pagar, HeyDay Organic, Dermoshop.

Registreeri ennast ja oma sõber võistlustele juba täna, sest homme on viimane odavam registreerimise päev!
Tasutud registreerunud ilmuvad kuni 6 tundi hiljem siia: http://www.sport.ee/mtu_solosailing
DSC_0275