Peagi on käes kevad, kiirused kutsuvad. Nagu eelmistelgi aastatel avame “suve”hooaja purjelauas kiirussõiduga. Kiirussõidu EMV sari koosneb kahest etapist. Juba aprillist algab läbi hooaja kestev etapp, mis peetakse traditsiooniliselt 5*10 sek formaadis. Hooaja teises pooles tuleb kindlasti ka Ühepäeva Kiirussõidu etapp, selleks sobivatel tingimustel ja sobivas kohas.
Pea kõik on sama, tuleb lihtsalt kiirelt sõita. Muutatustest niipalju, et senine seitsmepäevane tulemuste edastamise kohustus asendub 3 päevaga. Lisaks ei ole EMV seotud gps-speedsurfingu lehega. See käis paljudele üle jõu ja tekitas ka segadust. Küll võib iga huviline jätkuvalt tulemused gps-speedsurf lehele üles laadida kus on mugav tulemusi maailma parimatega võrrelda. Peamine on et nõuetekohane tulemuste fail tuleb saata õigeaegselt korraldaja mailile – jurikolumbus@hot.ee. Sel aastal korraldab kiiruse EMV sarja Jüri Kaldoja.

Kõigest täpsemalt juba võistlusteates (NoR/SI).
Kiirussõidu EMV osavõtuvorm: https://goo.gl/xQscgS
Sarja üldjuhendi leiab EPL üldjuhendite lehelt.
Jooksev info EPL kiirussõidu lehel ja kiirussõidu FB grupis.

Tuult!

Tuult!