2018 slaalomi sarja NoR/SI (võistlusteade/purjetamisjuhised) on väljas. Võrreldes eelmise aastaga on seal paar muudatust, mille kohta saab täpsemalt lugeda SIIT.
Eelregamine (link http://goo.gl/dQ9XLu) on internetis avatud võistluseelse päeva õhtul kella 20:00-ni. Hilinenud osavõtuavaldusi aksepteeritakse tingimusel, et makstakse kõrgem osavõtutasu.
Slaalomi sarja üldjuhendis tehtud muudatused on pikemalt lahti kirjutatud SIIN.
Võistluse ametlikud teated avaldatakse purjelaualiidu kodulehel. Korraldaja tööleht (Slaalom.ee) on hetkel pisut toores.
2018 slaalomi sari on esialgu planeeritud nelja etapiliselt. Vägagi meeldivad võistluskohad on Tallinn, Võsu ja Laulasmaa. Samas välistatud pole ükski teine Eesti rand. Etapi eelteate püüame avaldada umbes nädal enne võistlust. Etapi toimumine ja asukoht läheb lukku hiljemalt 36h enne võistluse starti.
Võistluse etapp kuulutatakse välja vastavalt tuuleprognoosile või korraldusmeeskonna võimalustele. Kui vähegi võimalik siis eelistame nädalavahetusi. Slaalomi võistlusaken on avatud kuni oktoobri lõpuni. Kõik slaalomi etapid on avatud nii purjelaua kui lohe klassile. Lohe EMV peetakse ühe etapiliselt, Tallinnas.
Sarjas saavad võistelda nii profid kui harrastajad. Tugevamad võistlevad EMV fliidis ja harrastajad Fun slaalomis. Paljudel võistlejatel on võmalik osaleda paraleelselt mõlemas. Fun slaalomi osalemiskeelud on välja toodud sarja üldjuhendis. Starti lubame korraga kuus kuni kaksteist võistlejat. EPL Fun sarjast tuttavaid ühisstarte slaalomi sarjas ei kasutata.
Sarja koondtulemustes liidetakse kõikide etappide lõpptulemused. Mahaviskamisele läheb neljast etapist võistleja halvim etapp, viie etapi korral juba kaks halvimet etappi.
Kõikidel 2018 slalli etappidel loositakse osavõtjate vahel välja Z-fins brändi slaalomi või kiirussõidu uim!
2018 Slaalomi sarja toetavad Palms, Z-fins, 4Energia, Ulaelu, Flaka, HiiuSurfShop, Eesti Purjelaualiit, Eesti Jahtklubide Liit ja Eesti Lohesurfiliit.

Sarja korraldaja:
Tõnis Kask
tonis.surf@gmail.com
Tel. 5067060
slaalom.ee
untitled-65_lohe slaalom (1)