Läinud nädalavahetusel toimus Saaremaal, Nasva rannas FUN sarja viimane etapp. Vaatamata lahjale tuuleprognoosile oli kohal üle 30 surfari. Esimesed tublid olid juba reedel kohal ja nautisid sooja ilma ja tuult. Laupäev, esimene võistluspäev, algas rahulikult, kuid õnneks tuli piisavalt tuult, et sõitudega alustada. Esimeses kahes sõidus võidutsesid noored formulistid Tallina Purjelauakoolist – Renar Roolaht ja Frank Ervin. Kolmandas sõidus langes tuul väga piiripealseks ning parimad kohad võtsid raceboardid. Väikese pausi ajal sõitsid SUP-itajad välja omad tulemused. Õhtupoole andis tuul korra veel lootust. Paraku tuult pikalt ei jagunud, ning vaibuvas tuules olid taas kiiremad raceboardiga sõitjad.

Teise päeva hommik algas küllaltki optimistlikult, sest vaatamata olematule prognoosile oli suund hea ning päike väljas. Kella 12 paiku tulid sõitjad vette ja anti start. Terve rada käis taas põnev heitlus noorte formulistide vahel. Paraku peale sõitu tuul aina vaikis ning peale järgnevat starti sõit katkestati liiga vaikse tuule tõttu. Sellega oli võistlus lõppenud, kuid tänu teise päeva sõidule sai kokku 5 sõitu, mis tähendas teist mahaviskamist. See tegi tulemused äärmiselt põnevaks- üldarvestuse esimesed 3 olid kõigest kolme punkti sees – 1.Raivo Saarm (4p) 2. Renar Roolaht (5p) 3. Frank Ervin (7p). Põnev heitlus käis ka järgmistele kohtadele, kui 4-7 koht oli kõigest 2p sees.

Üldarvestus
1. Raivo Saarm
2. Renar Roolaht
3. Frank Ervin

Naiste üldarvestus
1. Cerly Aulik
2. Helena Lindström
3. Marili Ringo

U15
1. Romek Roolaht
2. Evert Härm
3. Christopher Berkmann

U17
1. Frank Ervin
2. Marili Ringo
3. Lola Maria Pärna

Masterid
1. Cerly Aulik
2. Valde Viiding
3. Toomas Pertel

Grand Masterid
1. Raivo Saarm
2. Andrus Jõgi
3. Aivar Kajakas

Parim Raceboarder oli Andrus Jõgi.

Palju õnne võitjatele ja suured tänud Saaremaa Surfiklubile võistluste korralduse eest!

Sellega on FUN sari selleks aastaks lõppenud ja sarja koondtulemused selgunud.

Kristel Oitmaa
EPLi peasekretär

Saare FUN tulemused 2018

2018 FUN sarja koondtulemus

Lisaks FUN sarja viimasele etapile oli tegu ka Saare Kapp’iga, mille käigus selgitati välja kõige kiirem saarlane. Taaskord osutus parimaks Neeme Truumees, kellele järgnesid Johannes Kaju ja Meigo Jääger.

Pilte SIIT

John Kaju

Saare FUN

Saare FUN2

Saare fun3