Eesti svertpurjelaudurid vajasid väga ühte kevadregatti, et saaks hooajaks võistluslainele. Mõtlesime, et sooja vee, lainete ja tuuleolude poolest on parim paik Tallinnas Harku järv. Peame tähtsaks, et just noorteolümpiale pürgivate noorte võistlusklass Techno 293 ja olümpiaklass RS:X saab mõõtu võtta üldklassina igat sorti svertlaudadega, mis lisab konkurentsi. Murekoht on siiani Eestis väike osalejate arv olümpia- ja olümpiaettevalmistusklassides. Pehmemate reeglite tõttu, mis lubavad kasutada väiksemaid purjesuurusi, loodame just U15 klassis kõigi aegade suurimat osavõttu. Regati eesmärk on anda rajapurjetamise kogemusi, emotsiooni ja julgust võistlemiseks. Kutse on saanud ka lähiriikide svertpurjelaudurid.
Võistlusteade NoR/Si
Facebook’i Event SIIN
Võistluste korraldajaks on Noblessneri Jahtklubi Purjetamiskool NYCS
Jaak Lukk
Harku_Raceboard