Screen Shot 2019-04-13 at 12.29.53 PM

Ingrid Puusta lõpetas Euroopa meistrivõistlused väga kõrgel 13. kohal, ent kahjuks ei ole see tulemus piisav, et osaleda tänases medalisõidus.

Eile hilisõhtul lõppenud sõitude tulemused olid 15., 35. ja 5. positsioon. Kokku peeti naiste arvestuses üksteist sõitu ning Puusta parimaks tulemuseks jäi teisel päeval välja võideldud 4. koht.

RS:X klassi esikolmikusse naiste arvestuses kuuluvad enne tänast medalisõitu Yunxiu LU Hiinast, Charline Picon Prantsusmaalt ja Lilian De Geus Hollandist.

Rainer Kasekivi pidas eilsel viimasel finaalpäeval kolm sõitu, mille tulemused olid vastavalt 42., 48. ja 46. koht. Kokku toimunud viie kvalifikatsioonisõidu ja viie hõbegrupi finaalsõidu tulemusena jäi Kasekivi lõpptulemuseks Euroopa meistrivõistluste arvestuses 75. koht ja üldarvestuses ehk lahtiste Euroopa meistrivõistluste koondtabelis 97. koht. Tänases medalisõidus osaleb kümme paremat ning esikolmikusse kuuluvad Kirad Badloe Hollandist, Dorian Van Dijsselberge Hollandist ja Thoma Goyard Prantsusmaalt.

Raul Mihkel Antoni kohaks Euroopa meistrivõistlustel on 86. koht. Üldarvestuses ehk lahtiste meistrivõistluste kategoorias jäi Antoni lõpptulemuseks 101. koht. Eile toimunud viimases kolmes hõbegrupi finaalsõidus oli Anton finišis 41., 50. ja 45.

Noormeeste arvestuses kuuluvad esikolmikusse enne tänast medalisõitu Fabien Pianazza Prantsusmaalt, Nicolo Renna Itaaliast ja Vardimon Tomer Iisraelist.

Võistluse tulemused

Uudis pärineb Postimehest