Punase tekstiga märgitud viimased uuendused:

Eelnevatel aastatel on esimene EMV etapp technodele, RS:X-dele, formulatele ja foilidele peetud Saaremaal Roomassaares. Käesoleval hooajal tegime koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga EMV sarjas mitu uuendust ja EMV I etapi toimumine Pärnus, surfiklubide esisel rannaalal, on üks nendest. Teine ja kolmas etapp toimuvad Tallinnas, vastavalt 6.-8. septembril ja 20.-22. septembril (va RS:X klass, kellele toimub EMV sarjas kaks etappi).

Lisaks EMV I etapile 14.-16. juunil, toimub Pärnus ka Baltic Cup Estonia võistlus.

Seega kaks võistlusarvestust ühe võistlusega ja kaks komplekti auhindu võitjatele!

EMV I etapp (Techno, RS.X, Formula, lohe, Foil)

Eesti MV koondmedaleid saavad võita ainult Eesti Vabariigi kodanikud ja/või residendid. Eesti meistrivõistluste sarja arvestuse kolme parima hulka pääsenud välismaa võistlejaid autasustatakse etapiti. Kui mingis klassis on võistluste nädala esmaspäevaks ainult üks osavõtuavaldus, jäetakse selles klassis EMV võistlused ära ning osavõtutasu tagastatakse.

Eesti MV koondmedalid antakse välja juhul kui antud võistlusarvestuses on Eesti MV sarjas osalenud vähemalt neli võistlejat.

Baltic Cup Estonia (Techno, RS.X, Formula, Foil, Raceboard)

Baltic Cup Estonia NoR

Võistlusklassid ja võistlusarvestused on EMV ja Baltic Cup Estonia puhul pea samad, va Raceboardi klassi arvestus, mis toimub vaid Baltic Cup Estonia raames. Raceboardi Eesti meister selgitati Harku järvel toimunud võistlustel. Palju õnne veelkord, Raul Mihkel Anton!

 

Osavõtutasu kõikidele on 30 eurot. Kõik võistlejad peavad olema rahvusliku alaliidu liikmed. Eesti kodanike puhul seega Eesti Purjelaualiidu liikmed. Vt lisaks SIIT.

 

Võistluste ajakava

Reede, 14. juuni

11.- 13.00 Registreerimine

13:00 Võistluste avamine

14:00 Skippersite koosolek

15:00 Esimene võimalik start

Laupäev, 15 Juuni

10:00 Skippersite koosolek

11:00-19:00 Võistlused

Pühapäev, 16. juuni

10:00 Skippersite koosolek

11:00-17:00 Võistlused

17:00 Viimane hoiatussignaal

Autasustamine ASAP

Igal võistluspäeval pakutakse võistlejatele lõunasöögiks suppi. Parkimine on vahetult surfiklubide taga ja hetkel toimuvad läbirääkimised parkla operaatoriga tasuta parkimise osas.

Kes ei ole veel Pärnus ööbimist broneerinud, siis Pärnu Rannastaadioni Hostel pakub surfaritele erihinnaga majutust perioodiks 14.-16. juuni. Helista numbrile 525 3005 ja ütle salasõna “surf on lahe”. Saad 2-se twin toa 45 eurot öö või 3-se toa 67.50/öö. Hinnas sisaldub hommikusöök!!! Hostel asub vaid paari minuti kaugusel võistluskohast ja on väga ilus!

Vt ka https://rannastaadion.weebly.com/hostel.html. Vabade tubade arv on piiratud, nii et kes ees see mees!

Võistlejatele tasuta parkimine 14.-16.06 parkimisalal EP53, Ranna pst 9, Surfiklubi. (http://europark.ee)

Võistluste regatibüroo asukoht, surfiklubide esisel rannaalal:

Pärnu surfiklubide esine rannaala

Lisaküsimuste korral võtke palun koheselt ühendust!

Võistluste toimumist toetavad SleepAngel, Rannahotell, Prike, Pärnu Linn, Eesti Jahtklubide Liit, Scult ja Eesti Purjelaualiit.

 

Kristel Oitmaa

EPLi peasekretär

5228877

R. M. Anton

Evert Härm

Martin Ervin Formula

Tristen Erik Kivi (1)

 

TPLK16

 

Frank

 

Kaju

 

R. Kasekivi