Purjelaualiit viis ajavahemikul 30.11.2009 kuni 13.12.2009 surfajate seas läbi rahulolu uuringu. Uuringu eesmärgiks oli mõista, milline on praegune rahulolu tase liidu tegevusega ning mis on selle mõjutajad. Küsitlusele vastas 215 inimest, kellest 103 olid liidu liikmed. Praeguseks on uuringu peamised tulemused selgunud. Samuti on välja loositud auhinnad vastajatele.
Rahulolu küsitlus koosnes üheksast peaküsimusest, millele paluta vastata 10 punkti skaalal. Lisaks olid kommenteerimise võimalused ja demograafilised küsimused. Uuringu põhjalikum analüüs on alles käimas, kuid sellegi poolest saame juba edastada peamised tulemused.

Kolme peamise rahulolu näitaja tase oli üsnagi kõrge. Üldine rahulolu Purjelaualiidu tegevusega oli liikmete seas 7,9 , mitteliikmetel vastavalt 7,6 (edaspidi esitatud sulgudes). Soovitusvalmiduse tase oli 8,5 (7,8). Äärmiselt tugev oli liikmete lojaalsuse näitaja e. valmidus ka edaspidi Purjelaualiidu tegemistes osaleda, mis päädis 9,2 punktiga kümnest (7,6).

Rahulolu mõjutavate valdkondade rahulolunäitajad olid järgmised:
–    Purjelauaspordi arendamine 7,8 (7,5);
–    Võistluste korraldamine  7,8 (8,3);
–    Ürituste korraldamine 8,7 (8,5);
–    Purjenumbri registri pidamine 8,7 (8);
–    Kommunikatsioon 8,3 (7,9).

Uute teenuste vajaduse küsimusest tuli välja üks läbiv teema – rohkem koolitusi. Lisaks eelnevale andsid vastajad iga küsimuse juures ohtralt kommentaare, mille läbitöötamine võtab veidi veel aega, aga mis annavad kindlasti väärtuslikku infot numbrite mõistmiseks. Samuti selguvalt sealt valdkonnad, millele edaspidi vaja rohkem tähelepanu pöörata.

Kõikide vastanute vahel loositi välja kolm õnnelikku, kes saavad auhinnaks 500 kroonise kinkekaardi vabalt valitud surfipoodi. Seekordsed Fortuuna lemmikud olid:

  • Martin Keernik
  • Taivo Peterson
  • Priit Kärner

Kõigi võitjatega võetakse ühendust, et täpsustada auhinna üleandmise detailid. Suured tänud ka kõigile teistele vastanutele panuse eest Purjelaualiidu arengusse!

P.S. Kui küsitlus sinuni ei jõudnud, siis palun uuenda oma kontaktandmeid Purjelaualiidu andmebaasis (paremal menüüribas), ja me tagame et edaspidi oled kõige olulisega kursis.