7.-13. märts toimuvad Vilamouras Portugalis RS:X-i Euroopa meistrivõistlused ja meie esisurfar Ingrid Puusta (EST1) sõidab tõusvas joones, hoides kolmanda võistluspäeva lõppedes üheksandat positsiooni!

Ingridi kommentaar:

“Ilmaolud viimase kolme päeva jooksul Euroopa meistrivõistlustel on olnud erinevad. Esimesel päeval saime kirja ainult ühe sõidu, tuul keerutas ning rajal olid suured tuulevaiksed augud. Väga keeruline oli. Teisel päeval saime nõrga meretuule, seega võistlussõidud olid väga füüsilised ja palju pumpamist. Kahes sõidus suutsin väga head tulemused välja sõita.

Täna, kolmandal päeval oli juba tugevam meretuul. Alguses oli raskusi rütmi leida, kuid viimaseks sõiduks sain hea kiirusega end neljandaks sõita. Homme on meil veel kolm võistlussõitu ees.

Enne Euroopa meistrivõistlusi treenisime siin Portugalis poolteist kuud koos Taani, Inglise ja Iisraeli sõitjatega. Treeningud ja kogu ettevalmistus on olnud suurepärane. Olen saanud parandada oma tehnikat teatud oludes, kuid võistlusolukordasid saab treenida ainult võistlustel. Sellepärast on ka see võistlus väga oluline osa minu olümpiatreeningust.

Järgmine treeningkoht on Cadiz, kus toimuvad ka RS:X-i maailmameistrivõistlused 21-27.04.2021.“

Võistluste tulemuste hetkeseisu saad jälgida SIIT .

Ingrid, hoiame sulle tugevalt pöidlaid ja pea vastu!

Ingrid Puusta_Europeans 2021