20.-23. juunil toimusid IFCA noorte klassi slaalomi 2021. aasta maailmameistrivõistlused Torbole sul Gardas Itaalias.

Eestit esindas Frank Ervin (EST207, BlackTeamEstonia). Franki jaoks oli tegemist esimeste slaalomi maailmameistrivõistlustega ja Purjelaualiidu poolt võime kindlalt öelda, et see oli talle väga edukas! Frank saavutas äärmiselt kõrges konkurentsis 24. koha, lõpetades 2. sõidu lausa 5-ndana!

Screenshot 2021-06-24 at 14.41.36

Mida Frank ise võistlustest arvas:

„Garda järv on legendaarne koht ja siin võistelda oli kahtlemata suurepärane kogemus. Tegemist oli minu esimese rahvusvahelise slaalomivõistlusega ja seetõttu saabusin siia teadmatuses, kuidas minu tase võrreldes teiste noortega on. Samuti olin ka üks nooremaid oma vanuseklassis, olles peaaegu kaks aastat noorem kui vanimad sõitjad. Kui kiiruse koha pealt on seis hea, siis kõige suurem puudujääk on agressiivsus stardis ning pisivigade tegemine otsustavatel kohtadel. Mitu korda jäin poolfinaalist välja halva stardi või märgis eksimise tõttu. Vähemalt suutsin näidata, milleks ma vigu tegemata võimeline olen teises sõidus, kui sõitsin välja viienda koha. Kokkuvõttes võib öelda, et kuigi tulemus on pisut nõrk, siis vähemalt andis võistlus hea ülevaate, mille kallal töötada tuleb. Garda järv ja seda ümbritsev piirkond jättis kahtlemata unustamatu mulje ja hea meelega võistlen siin teinekordki“.

Tulemused SIIT

Võistluste koduleht SIIT

 

Soovime Frankile ja perekonnale turvalist kojusõitu!

Kristel Oitmaa

Eesti Purjelaualiidu peasekretär

Screenshot 2021-06-24 at 15.19.56Frank Tolobre 2021