Eesti Jahtklubide Liit annab teada:
Esmakordselt olümpiamängude teleülekannete ajaloos Eestis on Kanal 2 ja Kanal 12 näitamas täispikkuses Tokyo olümpiaregatti Enoshimas.
Eesti purjetajatele Ingrid Puustale ja Karl-Martin Rammole saab otsepildis koos eestikeelsete purjetamise asjatundjate kommentaaridega kaasa elada alates pühapäeva, 25. juuli hommikul kella 8st. Meeste ühepaadi Laser purjetaja Karl-Martin Rammo sõidu ülekanne algab kell 8:30 Kanal 12-s ning naiste purjelaua RS:X surfar Ingrid Puusta sõitu saab vaadata kell 9:40 Kanal 2-s.
Küsimusi ja kommentaare saab reaalajas esitada Facebooki lehel “Eesti purjetajad Tokyos” ning võimalusel püüavad kommentaatorid neile ka kiired vastused anda, et võistluse jälgimine oleks kõigile arusaadav ja põnev. On ju purjetamine natuke rohkem eelteadmisi nõudev spordiala ning nii Facebooki leht “Eesti purjetajad Tokyos” kui TV ülekannete kommentaatorid annavad endast parima, et kõik vajalik lahti seletada.
Hea ülevaade purjetamise jälgimisest olümpiamängudel on kättesaadav ka Rahvusvahelise Purjetamisföderatsiooni uudises ja Tokyo Olümpiaregati kodulehel.
Kõiki Tokyo Olümpiaregati sõite saab reaalajas vaadata Eesti Jahtklubide Liidu kodulehel võidusõitude GPS jälgimise lingil.
Meie purjetajatele on Tokyos abiks treenerid Rein Ottoson ja Matthew Rickard ning võistkonna juht Ott Kallas.
Põnevat kaasaelamist ja meie purjetajatele mast maha!
Sõitude ning teleülekannete esialgne ajakava:
Olümpia
Ingrid