Lainesõidu Eesti meistrivõistluste esimene etapp RWC toimus 10-11 oktoobril Ristna rannas. Võistlustules olid U21 noored ning meeste üldarvestuse sõitjad.  Võistluste tase oli viimaste aastate üks tugevamaid – sõitjad oli kohale tulnud Soomest, Lätist, Poolast ja Eestist!
Pühapäevane võistluspäev algas U21 sõitudega, kus oli oodata Läti imelapse Valtersi ja meie Robini kõva heitlust! Seekord jäi superägedalt sõitnud Valters peale. Väga hea võistluse tegi ka Oskar Lillepea, kes lõpetas poodiumi kolmandal kohal!
U21 tulemused:
1. Valters Videnieks
2. Karl Robin Tiislar
3. Oskar Lillepea
4. Bruno Spigens
5. Mareks Stendzenieks
Koos tingimuste paranemisega alustati juba pühapäeval üldarvestuse meeste sõitudega, kus single eliminationi winners finaali jõudsid Tony Mõttus ja Ain Härmson. Losers finaali sõitsid ennast välja Kristjan Kiisk ja Lukasz Trzaskowski. Esmaspäev pakkus võistlejatele tõelise lainesõiduvõistluse ilma. Double eliminationis tegi võimsa sõidu lätlane Krišjanis Tutans, kes tõusis tabeli altotsast neljandaks. Krišjanise võiduseeria lõpetas Kristjan, kellel õnnestus oma kolmandat kohta kaitsta. Peale Kristjani kaotust Ainile saabuski päeva otsustav sõit, kus omavahel läksid kokku Tony ja Ain. Tasavägisest finaalsõidust väljus võitjana Tony, kes krooniti Ristna Wave Classicu võitjaks.
EMV tulemused
1. Tony Mõttus
2. Ain Härmson
3. Kristjan Kiisk
4. Krišjanis Tutans
5. Lukasz Trzaskowski
6. Janis Neimanis
7-8. Valters Videnieks / Vesa Poutiainen
9-12. Martin Lääts / Toms Zalitis / Boris Ljubtsenko / Albert Tumanov
13. Karl Robin Tiislar
Eritänud suurepärase võistluskorralduse eest kohtunikele Toomas Pertelile ja Martin Berkmanile!
Võistluste toetajad:
Sportland
Aisifer
Hiiusurfshop
Kalipso.ee
Maui.ee
Laspa
Purjelaualiit
Pildid Raul Harrolt:
Video Raul Harrolt
Ristna4 Ristna3 Ristna2 Ristna Ristna1

Ristna6