Noblessneri karikasari koosneb sel aastal taas kolmest etapist. Sari on avatud Optimistidele, Techno293, Techno Plus ja Raceboard klassidele. Foilid pole paaril viimasel aastal sarjas osalenud, aga vastavalt noorte huvile avasime esimese etapi prooviks ka iQFoil klassile. Etappide kuupäevad:

Optimisti klassis võib osaleda mõõdukirjata paadiga ehk osaleda saavad kõik huvilised. Techno293 ja Techno Plus klassile on tegemist Eesti karikasarjaga. Nagu näha, on kõik etapid sel aastal kolmepäevased. Pikem regatt peaks hästi sobima ka välisvõistlejatele. Igatahes huvilisi väljast juba on.

Soodushinnaga regamine läheb lukku kaks päeva enne võistlust. Ehk et esimesele etapile juba täna öösel vastu kolmapäeva. Võistlusteade on avaldatud teadete tahvlil, mis asub tavapäraselt M2S keskonnas (NoR/SI). Esimesele etapile saab registreeruda SIIT. Registreerumine kehtib ainult koos maksega (konto numbri leiab registreerumisel M2S-s).

Noblessneri karikasarja toetavad Noblessneri Jahtklubi, Noblessneri Purjetamiskool, Tallinn ja slaalom.ee võistluskorraldusmeeskond. Koostööpartnerid on Eesti Purjelaualiit ja Eesti Jahtklubide Liit.

Video Open Cup II 2022 from A4 Media on Vimeo.

 

Tõnis Kask

Regati direktor ja peavõistlusjuht