Laulasmaa Surfikoolil on suur rõõm võõrustada algaval hooajal taaskord purjelaua FUN seeriavõistlust! 12. -13. augustil ootame kõiki surfientusiaste Laulasmaa Surfikooli, et maha pidada järjekordne legendaarne Laulasmaa FUN!

NoR SIIN ja FUN sarja üldjuhend SIIN.

Eelregistreerimine Manage2Sailis  lõpeb neljapäeval, 10. augustil l kl 20.00.

Võistlustasu – eelregistreerunud EPL-i liikmetele 40 eur, mitteliikmetele 50 eur ja noortele 30 eur – sisaldab võistluskorraldust ja mõlemal võistluspäeval lõunasööke. Võistlustasu saab tasuda kohapeal sularahas.

PS: Eelregistreerunud on kohustatud tasuma võistlustasu ka juhul kui võistlema ei tulda, kuna korraldaja on teinud kulutused vastavalt eelregistreerunute arvule.

Ajakava:

Esimene võistluspäev: 

10:00 -11:00 Registreerimine

11:15 Kiprite koosolek

12:00 Esimese sõidu hoiatussignaal

Lõuna

18:30 Päeva viimase sõidu hoiatussignaal

Viimane võistluspäev

11:00 Kiprite koosolek
11:30 Esimese võistlussõidu hoiatussignaal

Lõuna

16:30 Viimase sõidu hoiatussignaal
ASAP Auhinnatseremoonia

Võistlejatele organiseerime taaskord oma parkimise ja rigamisala! Telkimisala samuti olemas, osavõtjatel palume jälgida viitasid ja märgistust! Palume siinkohal ka tähelepanu, sest et tulevad uued alad nii rigamiseks kui parkimiseks!

Kuna isegi maailmakuulus The Weeknd tahab FUN’i ajal Eestis kohal olla ja on kutsunud üle maailma nii palju rahvast kaasa elama, siis sellel korral kahjuks LaSpa hotelliga eridiili ei ole! Nii et kui soovid võistluspäevadel hotellis mõnusalt peesitada, siis pead kiirelt ise broneerima www.laspa.ee!

Võistluseid korraldab Laulasmaa Surfikool ja FUN sarja peavõistlusjuht on Martin Berkmann!

Toetajad: Surfikool.ee, KULKA, Eesti Purjelaualiit, Sportland Eesti, LaSpa, O’Neill, Maui.ee, Kalipso.ee ja PRIKE.

Kohtumiseni rannas!

Kristjan Kiisk, 5668 4441; surfifoto@gmail.com

 Kristjan