Poolas Lebas Formula Euroopa meitrivõistlustel startisid kõigepealt naised. Tuult oli vaid 8-9 knotsi.  Kohe esimeses sõidus võitles Maarja Niinemets  endale stardis välja hea koha ning oli esimeses rajamärgis teisel kohal. Ka esikoht oli väga lähedal, kuid finishisse tuli Maarja siiski teisena.

Maarja kohad avapäeva sõitudes: 2-4-4-3

Pärast nelja sõitu asub Maarja Niinemets 4. kohal. Vahe kolmanda kohaga on kõigest 1 punkt.

Yellow fleedis startis seejärel John Kaju, kes tegi esimeses sõidus supertulemuse, saades tugevas konkurentsis 15. koha, edestades isegi Henri Kaart.

Johni kohad avapäeval: 15-30-26-27

Meie formulaklassi liider Martin Ervini esimene sõit ebaõnnestus stardis, kuid järgmises kolmes sõidus suutis ta ennast maksma panna.

Martini kohad: 23-8-10-13

Martini sõnul on konkurents nii tugev, kui see vähegi saab olla. Lisaks tippsõitjatega võistlemisele tuleb arvestada pagilise tuule ja hoovustega. Iga pisiviga maksab rängalt kätte.

Naistest on juhtimas Marta Hlavaty Poolast ja meeste arvestuses on üllatuslikult esikohta hoidmas Dennis Littel Hollandist. Martin Ervin asub hetkel 22. kohal – tal on võrdselt punkte (31) tema ees oleva lätlase Janis Preissiga. Järgmiste eestlastena on John Kaju 48. ja Henri Kaar 53. Alo Lätt on 113. ja Jaanus Ree 118. kohal. Kokku osaleb meeste arvestuses 127 võistlejat.

Tulemused 4 sõidu järel: http://www.allegrocup.pl/biuro_prasowe_tabele.php?day=22&lng=en

Võistluste pildigalerii asub siin: http://www.allegrocup.pl/galeria2008.php?lng=en

jätkub…