Reisikorraldaja Novatours alustas surfajatele spetsiaalsete reiside pakkumist. dsc05431

Hurghada ja selle läheduses paiknevad El Gouna ja Soma Bay on eesti lohesurfajate hulgas populaarsed juba mitmendat hooaega, kuid purjelauduritele pole seni spetsiaalseid reise korraldatud. Sel hooajal korraldatab Novatours surfireise Hurghadasse, kus hotelli Hilton Plaza majutunud surfihuvilistele on purjelauavarustus ja algajakoolitus tasuta, varustus surfiklubilt Ibi & Friends.

Nagu Novatoursi direktor Eero Vanaale selgitas, otsustati purjelauduritele soodusvõimalust pakkuda, kuna purjelauavarustuse transport lennukiga on kulukam ja keerulisem, kui lohe kaasa võtmine. “Lohesurfajatega on meil asjalik koostöö juba käivitunud, loodame pakkuda meeldivat ja sportlikku puhkusevõimalust ka purjelauduritele. ” ütles Vanaale.

Täpsem info Novatoursi lehel.