Meeleolukast autasustamisest ja peost tegi pilte Tiit Aunaste ja neid näeb

pildiraam-lopupidu08

Seni vaadake Amserv Auto esindussalongis (Pärnu mnt 232, Tallinn) INDREK AHUNI fotonäitust “SURF”. Näitusel on nii lohe- kui purjelaua pilte. Paljud meist tunnevad seal iseennast ära. Vaadake ka INDREKU fotode kodukat aadressil http://www.surfoto.eu/

Ühtlasi on Eesti Jahtklubide Liidust võimalik tellida Samsung Eesti Karikas DVD-d, mis sisaldab videosid kõigist 2008. aasta noorte- ja olümpiapurjetamise Eesti karikavõistluste etappidest.

DVD hind on 100 krooni. Kui soovite, et see toimetataks teieni posti teel, märkige tellimusse ära nii arve maksja kontaktandmed kui ka postiaadress, kuhu DVD saata. DVD posti teel kättetoimetamisel lisandub selle hinnale postikulu 15 krooni. Tellimusi võetakse vastu e-maili aadressil riina@puri.ee.

Soovi korral võib DVD-le ka ise Eesti Jahtklubide Liidu büroosse (aadressil Regati pst. 1-5P, ruum 306, Tallinn) järele tulla. Ka sel juhul palume eelnevalt e-maili aadressil riina@puri.ee DVD ostmise soovist koos arve maksja kontaktandmetega teada anda.