Kauaoodatud fun-sarja kaksikud tulevad taas! Aegna Maraton laupäeval, 7. augustil ja Bacardi Fun`i 2. etapp pühapäeval, 8. augustil  Pirita Battery Surfiklubis.

Aegna Maraton, võiduajamine merel, mida on peetud juba 22 aastat, pakub sel aastal hulgaliselt üllatusi. Kui senini on rajal jõudu katsunud purjelaudurid, katamaraanid  ja SUPid, siis nädalavahetusel võtavad stardiliinil koha sisse ka lohesurfarid ja optimistid. Viimased läbivad lühikese n.ö. kuulimuna distantsi.

Suurürituse järel toimub ka surfikarneval. Selleks, et valida 2010 aasta vägevaim surfikostüüm saadetakse kõik kostümeeritud surfarid merele  ilu- ja jõunumbreid sooritama ning publiku ergutushüüete saatel selguvad kolm parimat riietujat.  Auhinnad stiilseimatele on välja pannud Purjelaualiit ja Battery Pirita Surfiklubi. Peaauhind – klubipakett väärtusega 2500 kr! Kostüümidele piiranguid ei seata – esindatud olgu loomariik, elukutsed ja persoonid. Peaasi, et suudate selles laual seista ja purjest haarata. Loomulikult ei tohiks ka turvalisust unustada!

Pühapäeval toimub järjekordne Bacardi Fun`i etapp. Neljast etapist koosnev võistlussari on mõeldud kõigile harrastussurfaritele ning nimetatud fun-sarja paremik selgub juba 12. septembril Hiiumaal toimuva viimase etapi järel.

Viide 7-8. augusti toimuva Aegna Maratoni / Bacardi Fun etapi võistlusjuhisele on siin.