Singapuris toimusid 14.-26. augustini Noorte Olümpiamängud, kus Techno 293 võistlusklassi 39 võistleja seas olnikita-rom-ja-jaak-lukk-2i ka Nikita Rom Battery Tallinna Purjelauakoolist.  Rom lõpetas olümpia 15. kohaga.

Võistlused peeti valdavalt vaiksetes tuuleoludes. Romi parimad tulemused olid 11. koht ja 13. koht medalisõidus. Rom ise hindas oma lõpptulemust keskmiseks: „Tase oli väga tugev.  Võistluste keskel oli mul suure koormuse ja palavuse tõttu probleeme väsimusega. Tänu vabadele päevadele ja õhtustele venitustele saime sellest siiski üle ning viimastel päevadel läks juba kergemini. Vaikses tuules hakkasin kiiremini liikuma, kuna tunnetus ja rütm läksid paremaks. Seetõttu tõusis ka emotsioon ja jõudu tuli juurde. Kahju, et ei saanud tugevat tuult, aga arvan siiski, et ka kõvema tuule oludes oleks tasemevahed jäänud samaks.“

Võistlusmuljeid saab lugeda Purjelauakooli blogist.

OM-i ametlik veebileht.