NeilPryde Baltic Cupi autasustamineFormula NeilPryde Baltic Cup 2010 ja Eesti meistrivõistluste 2010 finaaletapid algavad juba sel reedel, 20. augustil Battery Pirita surfiklubis ja kulmineeruvad pühapäeva õhtul toimuva autasustamistseremooniaga. Oodata on väga põnevaid sõite!

NeilPryde Baltic Cup`i kahe etapi järel liidripositsiooni hoidev Martin Ervin asub stardiliinile koos võistlussarja 2008. aasta võitja ja kõigest 1-punktises kaotusseisus oleva Janis Preissiga. Lisaks Ervinile, kes on ühtasi ka 2009. aasta NeilPryde Baltic Cup`i võitja, pakuvad kaasaelamisrõõmu hetkel kolmandat-neljandat kohta jagavate Toomas Mölderi ja Erno Kaasiku sõidud. John Kaju, kes on sel aastal üllatanud muljetavaldavate tulemustega erinevatel tiitlivõistlustel, asub kaitsma parima juuniori tiitlit ning võitlema koha eest üldarvestuse esikümnes. 
Lisaks Baltimaade formulistidele on võistlustele oodata sportlasi ka Soomest ja Rootsist. Poolast on võistlustele oodata lausa Wojciech Brzozowskit (POL 10).  Meest, kes 2008 a.  Portugalis toimunud MM-lt lahkus kuldmedaliga. Meest, kes hetkel hoiab formulistide maailmarankingus 12. kohta. 

NeilPryde Baltic Cup`i raames toimuvad ka formula Eesti meistrivõistlused. Esimese, maikuus Roomassaares toimunud etapi järel hoiab esimest kohta Martin Ervin. Ühepunktiliste vahedega järgnevad talle Toomas Mölder ja Johannes Ahun (vt. tulemusi).

NeilPryde Baltic Cup`i Lätis ja Leedus toimunud etappide tulemuste vahekokkuvõtte leiate siit.   Võistlusteade ja ülevaatlik info NeilPride Baltic Cup`i ametlikult koduleheküljelt.