Bacardi Fun 3. etapi esikolmikLaupäeva ja pühapäeval toimusid Saaremaal Nasvas Bacardi Fun`i 3 etapp ning  Saare Kapp – Saare maakonna lahtised meistrivõistlused formula klassis. Bacardi Fun`i etapi võidu viis koju Heldur Kuusing ning Saare Kapa võidu Henri Kaar.

Laupäev oli sisutihe nii fun-sarjas sõitnutele kui ka formulistidele. Miinimumi piiril puhunud maatuul võimaldas kolm arvestussõitu Bacardi Fun`il osalejatele ja õhtuhakul kuni 8 m/sek puhunud tuul kinkis Saare Kapal osalenud formulistidele 4 suurepärast sõitu. Pühapäeval piisas tuulest vaid Bacardi Fun`i  2 sõidu jaoks.

Bacardi Fun 3 etapi esikolmik: Heldur Kuusing, Annika Valkna ja Betti Vainküla.
Saare Kapa esikolmik: Henri Kaar, John Kaju, Timo Runge ja Gunnar Poltruk. 
Saare maakonna arvestuse esimesed kolm: John Kaju, Neeme Truumees, Kadi Ilmjärv

Bacardi Fun sarjas osales 23 surfajat, Saare Kapa võistlusel 29 ning Saare maakonna arvestuses 10 saarlast. 

Tulemused:
Bacardi Fun 3. etapp

Saare Kapp 2010