Nädalavahetusel Hiiumaal toimunud Bacardi Fun sarja viimase osavõistluse võitis Aivar Kajakas, kes oma formula laual võitis kõik viis võistlussõitu. Tublid sõidud tegi ka Bacardi Fun 4. etapi võitjadnoorim võistleja Karl-Eerik Saarm, kes lõpetas võistluse teise kohaga. Karl-Eerik sõitis samuti formula laual. Kolmas oli svertlaual sõitnud Sander Sedrik Hiiumaa Surfiklubist.

Kui laupäeval ei õnnestunud tuuletuse tõttu ainsatki sõitu teha, siis pühapäev oli vaatamata vihmale ja pilves ilmale mõnus võistluspäev. Puhus edelatuul kiirusega 4-5 m/sek, mis pani Bacardi Fun sarja hooajale tasavägise punkti – võrdsed võimalused olid nii svert- kui ka formulalaudadel sõitnutel. 
Võistlustel osales 26 purjelaudurit.

Tulemused:
Grand Seeniorid: 1. Peeter Nõmmik  2. Heldur Kuusing  3. Helle Väin
Seeniorid: 1. Aivar Kajakas  2.  Andres Valkna  3. Eneli Jääger
Juuniorid: 1. Karl-Eerik Saarm  2. Sander Sedrik  3. Paul Frederik Sild
Naised: 1. Eneli Jääger  2. Betti Vainküla  3. Annika Valkna

Võistlustulemused:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AiaeeWACnZJjdGpXeVFBbGdlX2NJQnF2YzVFQVFMWVE&hl=en

Kogu Bacardi Fun 2010 sarja võitis esialgsete tulemuste järgi Annika Valkna, teine oli Heldur Kuusing ning kolmas Aivar Kajakas.

Sarja esialgne kokkuvõte on siin.