1. Erno Kaasik 2 Johannes Ahun 3 John KajuNädalavahetusel Saaremaal toimunud slaalomi EMV teine etapp tõi nii etapi kui ka meistrisarja üldvõidu Erno Kaasikule (EST 2) ning teise ja kolmanda koha vastavalt Johannes Ahunile (EST 99) ning John Kajule (EST 24).

Slaalomi meistritesarja lõpetanud etapp peeti rasketes võistlusoludes, mis olid kantud üha tugevnevast tuulest, pidevast võistlusvarustuse vahetamisest ning väljakutsetest vahelduvate tuuleoludega ja ebakorrapärase lainega  toimetulemisel. Kui esimest võistlussõitu saatis tuul kiirusega 10-12 m/sek siis järgmisteks sõitudeks pidi suurem osa võistlejaist varustuse välja vahetama – puhangud küündisid juba 16 m/sek. Finaalsõitudeks andis tuul aga taaskord järele. 
Laupäev, mis jäi ka ainukeseks võistluspäevaks, õnnestus läbi viia neli sõitu. Kolmes arvesse läinud sõidus noppis esimese koha punktid Kaasik. Stabiilset sõitu näitas ka Ahun, kes oli kõigis arvesse läinud sõitudes teine. Kaju kogus sõitudega 7 punkti millega ta asetus pjedestaali kolmandale kohale. 
Esimese etapi liider Martin Ervin (EST 202) asetus tulemustetabeli 8ndale reale, seeria kokkuvõttes aga neljadale.

Saaremaale toimunud võistlustele sõitis 27 slalomisti.
Tulemused:
Etapp
Kokkuvõte

Pildigalerii