dsc_0761v1Rootsis, Halmstadis  1-3 juulil peetud Formula klassi Põhjamaade Meistrivõistlused kujunesid Eesti sportlastele igati edukateks. John Kaju Saaremaa Surfiklubist võitis viimasel päeval keerulistes tuuleoludes peetud sõidu ja võttis sellega lõppkokkuvõttes 53 sportlase seas üldarvestuse teise koha.  Annika Valkna saavutas naiste arvestuses esikoha. Peeter Kask tegi kogu võistluse jooksul väga stabiilse esituse, saavutades üldarvestuse väga kõrge 17. koha, oma vanuseklassis (U20) tähendas see kolmandat kohta. Viimase päeva vaiksed tuuleolud olid igati sobilikud ka meie kõige nooremale, 14 aastasele Karl Erik Saarmile, kes tuli viimases sõidus üldarvestuse 20. kohale ja tõusis selle suurepärase sooritusega U17 klassi kolmandaks.nordic-championships1
Kuna võistluse korraldaja polnud just kõige pädevam siis paar päeva hiljem on selgunud John Kaju lõplik koht. Ja see on seekord kolmas. Auhindamisel oli John pjedestaali teisel kohal.

Võistluste esialgsed tulemused ja kommentaarid Formula TEAM kodulehelt

Rootsi TV klipp

Lõplikud tulemused

Pildid.