Formula võistluste hooaeg Euroopas on avatud. Igakevadine Iberia Cup toimus 28.aprill – 1.mai. See võistlus on ka esmakordselt toimuva Euro Cup sarja esimene etapp.

Võistlusel osales 43 võistlejat, nende seas ka Eestit esindav Martin Ervin. Võistlus toimus väga heitlikes tuuleoludes. Tuule suund muutus kohati ligi 90 kraadi, mis muutis võistlejad väga närviliseks. Toimus kokkupõrkeid, varustuse kahjustamist ja seega ka tuliseid protestivaidlusi. Õiglaste lahenduste leidmisel abistas rahvusvahelise tasemega kohtunik Andrus Poksi.

Vägagi pingelise võistluse võitis seitsme sõidu kokkuvõttes Portugali esindaja Miguel Martinho. Tubli teise koha saavutas Martin Ervin (Extreme) ja kolmanda positsiooni hõivas Hispaania esindaja Fernando Del Cerro.

Martini Ervin: Eelmise nädala olin hõivatud sponsorreklaamide valmistamisega Cadizis. Samas regioonis toimus Euro Cup’i esimene etapp. Mul õnnestus sellel osaleda. Olude sunnil kasutasin laenatud varustust. Sellegi poolest oli kiirus väga hea, arvan et parim. Hooaja esimese võistluse kohaselt oli rabistamist palju. Kokkuvõttes olen oma tulemusega väga rahul.

Tulemused
Võistluse pildid ja pildid
Formula leht: http://www.purjelaualiit.ee/formula/