Esimene start on planeeritud kell 12.00, kipprite koosolek 11.30

Vabandame, et otsus tuli viimasel hetkel, aga selle põhjuseks on Tallinna lahel prognoositav tuul. Tallinnas pole korralikku slallituult ei laupäeva ega pühapäeval. Prognooside kohaselt puhub heitlik maatuul, mis on sellise kursiga, et ei Pirital ega Katariina kail pole väga suure tõenäosusega võistlusteks sobivaid tingimusi.

Pärnus puhub laupäeval edelatuul 8-10 m/s, kogu päeva jooksul peaks valitsema slaalomiks sobivad tingimused. Kuna pühapäeval sajab, siis sel korral on võistlus ühe päevane.

Osavõtutasud on seoses sellega pisut odavamad, 20 EUR, (10 EUR juuniorid).

Võistluskoht ehk Pärnu Surfiklubi asub siin: http://goo.gl/maps/CcRFH

EPL

Seoses heitlike tuuleprognoosidega nädalavahetuseks on Slaalomi EMV II etapi lõpliku koha otsustamine lükatud edasi, lõplik otsus tuleb reedel. Kui prognoosid ei muutu, siis võib juhtuda, et võistlus toimub Pärnus. Sellise otsuse teeme juhul, kui Pärnu prognoos on homme tõepoolest oluliselt parem kui Tallinnas.
Vabandame viivituse eest, aga toimumise koha otsuse viibimine on seotud vaid sooviga korraldada võistlused võimalikult heades tingimustes.

EPL

 

Juba sellel nädalavahetusel, 29-30 septembril, toimuvad Slaalomi Eesti Meistrivõistlused 2.etapp. Kohale on oodata kogu Eesti paremik ja huvilisi on ka välisvõistlejate hulgas. Laupäeval näeme kes joonele tuleb.
Võistlusteade on juba mõnda aega saadaval kalendri lehel – otselink
Avatud on ka eelregistreerimine.

Võistluspaiga lõplik asukoht avalikustatakse vähemalt 40 tundi enne esimese võistluspäeva algust selle artikli ülaosas. Võistlused toimuvad kas Pirita rannas või Katariina kail.