Eesti Meistrivõistluste teine etapp purjelaua slaalomi klassis peeti tuulises Pärnus. Puhus mõõdukas lõunatuul 6-10m/s. See on parim, mis slaalomiks vaja. Kohati päikseline ilm ja piisavalt soe merevesi sobis igati nii võistlejatele, kui korraldajatele. Kohale oli tulnud 32 slaalomhuvilist, väliskülalistena Soome selle ala parimad.

Võistlus algas kvalikatsioonisõiduga, kus moodustati kaks fleeti. Siis kolm sõitu, väike lõunapaus ja veel kolm sõitu nii kuld- kui hõbefleedile. Tuult jätkus täpselt kogu võistluseks.

Teise etapi üldvõitjaks tuli taas heasse surfivormi tõusnud Erno Kaasik (Extreme), järgnesid hea võistluse teinud Urmas Niine (Team Mahe) ja Toomas Mölder (Surfhouse). Sama järjestus oli ka seenioride arvestuses.
Naiste parim oli Pärnus juba koduseks saanud Marianne Kaplas (HSF), järgnesid Annika Valkna (Surfhouse) ja Betti Vainküla (Extreme).
Noored U20 parim oli Roland Mik (Surfhouse), Peeter Kask (Surfhouse) ja Karl Erik Saarm (BTPLK) ees.
EMV väliselt peeti arvestust ka vanusegrupile noored U17. Parimaks osutus Karl Erik Saarm (BTPLK), järgnesid Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi), Artur Kaiküll (Extreme).

EMV II etapi tulemused: http://purjelaualiit.ee/tulemused/2012/Slaalomi EMV 2etapp.htm

Ja mõned pildid autasustamisest.

Täname korraldajad, kõiki, kes toetasid ja kõige suurem tänu osavõtjatele, olete alati Pärnus teretulnud!

Võistlust toetasid Bacardi, Pirita Surfiklubi, Pärnu Surfiklubi, Eesti Purjelaualiit ja Surfhouse.

Esialgsed koondtulemused: http://purjelaualiit.ee/tulemused/2012/Slaalom_koond_2012.pdf