Andrus Poksi on olnud paljude aastate jooksul purjelauaspordi juures. Ta on läbi aastate osalenud kohalike võistluste läbiviimisel kohtunikuna, samuti purjelaualiidu juhatuse liikmena mistõttu pole põhjust kahelda et kaitseb igati purjelauaspordi huve nii siin Eestis kui rahvusvahelistes organisatsioonides. Juba mõnda aega on Andrus rahvusvahelise organisatsiooni ISAF purje- ja lohelaua komisjoni liige.
Andrus Poksi osales 2012 Londoni Olümpiamängudel rahvusvahelise žürii töös. Selle väljapaistva saavutuse eest esitas EPL Andruse nominatsiooni Jahtklubide liidu aasta parimate valimisele võistlusametniku kategoorias.
Hoiame pöialt!

 

13.11.2012 puri.ee:
Eesti Jahtklubide Liit valis aastateks 2012-2016 uue juhatuse.

Liidupäev valis purjetamise alaliidule üksmeelselt uue juhatuse koosseisus Triin Sepp, Andrus Poksi, Egon Elstein, Arnout Lugtmeijer, Egon Mats, Toomas Tõniste ja Jüri Käo.

Liidupäeva järgselt toimus esimene juhatuse koosolek, kus valiti juhatuse esimeheks Andrus Poksi.

Uus Jahtklubide Liidu president Andrus Poksi kinnitas seniste arendustegevuste jätkamist, öeldes et „uuel juhatusel on plaan jätkata eelmiste koosseisude alustatut, kuivōrd aeg on näitanud, et oleme olnud ōigel teel. Me oleme valmis elluviima selliseid lahendusi, mis on kasulikud ja vajalikud kogu Eesti purjetamisele – arvestades alates rohujuure tasandist kuni tipp-purjetamiseni.“