Foto: Jarek Jõepera “Ärikohtumine”

Eesti Purjelaualiidu kehtiv arengukava saab lõppeva aastaga läbi. Selge ja tulemustele suunatud tegevuse jätkamiseks vajame uut arengukava. Selle koostamisega ongi juhatus aasta lõpu koosolekutel kõvasti vaeva näinud. Valminud on liidu järgmise 4 aasta arengukava ja esimese(2013) aasta rakendamise kava.

Tegevust alustasime põhialuste korrastamisest – identiteedi kaasajastamisest. Liidu missioon, väärtuspakkumine, visioon ja väärtused on järgmise nelja aasta vaates uuendatud. Liidu eesmärgid on üsna kriitilise pilguga üle vaadatud. Valitud eesmärkide saavutamiseks on välja toodud kuus suuremat fookusvaldkonda.
Ja tegevusprogramm kuni aastani 2016 on fookusvaldkondade kaupa ilusti märksõnadega kirjas.

Lisaks on valminud ka järgmise, ehk 2013 aasta tegevuskava. Seal on ülesanded täpsemalt lahti kirjutatud, nimetatud võimalik teostaja ja vastutav. Tegevuskava on koostatud vastavalt eelarvelistele võimalustele.

Kogu materjalist saab täpsema ülevaate hiljemalt EPL üldkoosolekul.
Esialgu saatsime arengukava tutvumiseks ja läbimõtlemiseks koolidele ja klubidele. Sellesse süvenemine võtab kindlasti aega. Soovi korral saavad koolid ja klubid esitada oma ettepanekuid. Loodetavasti täpsustub selle käigus arengukava nii, et teenib veelgi täpsemalt liikmete huve.