Tere, kõik surfi- ja reisihuvilised!

Üks kevadine surfireis viib meid seni eestlaste poolt veel väheavastatud Marokosse. Reisi sihtkohaks on Maroko tuulepealinn Essaouira.

Maroko, Essaouira reis toimub 22.03- 29.03 või 29.03- 05.04.
Täpsema reisiinfo leiad galeriist piltide kõrvalt:)
https://www.facebook.com/MarokoSurfireis2013
Täiendav info ja registreerumine eerik@surf.ee, 53738387.
Kohtade arv piiratud!!!

Essaouira ja selle läheduses asuvad liivarannad pakuvad suurepäraseid surfitingimusi algajast kuni eksperdini. Pole vahet, kas tegemist on laine-, purje- või lohesurfariga – oma oskused saavad panna proovile kõik!

Eesmärgiga pakkuda oma reisil kõrgeimat kvaliteeti, valisime koostööpartneriks Club Mistrali. Valikus on üle 50 laua (Fanatic) ning ligikaudu 100 taglast (North Sails), mille hulgast leiab igaüks endale sobivad relvad. Oleme kokku leppinud soodustingimustes, millega meie reisiseltskond saab endale varustuse rentida. Lisaks pakub klubi omalt poolt päästepaaditeenuse ning varustuse kindlustamise võimaluse. Vajadusel saab varustuse kaasa võtta nii Sidi, Kaouki, kui ka Moulay randa.

Varustuse rendihinnad(ei sisalda kindlustust)
3 päeva 7st 150.-
4 päeva 7st 175.-
5 päeva 7st 200.- — in Essaouira, Morocco.