Kui oled surfihuviline, kes soovib purjelauasõitu alustada või õppida surfis midagi uut – trapetsis sõitma, jala-aasasid kasutama, paremini glisserima, rannastarti, veestarti, kiiremaid manöövreid alates lihtsatest pautidest ninig jibedest kuni luupide ja flakadeni välja, siis on see laager sulle!

Üle pika aja korraldab surfilaagrit Dahabis purjelauainstruktor Epp Hunt – seni ainuke välismaal RYA (Royal Yachting Association UK) kvalifikatsiooninõuded täitnud ja rahvusvaheliselt tunnustatud Eestis tegutsev purjelauainstruktor. Purjelauatreeniguid viivad läbi noored, staazhikad ja rõõmsameelsed inglastest purjelauainstruktorid.

Laager toimub märtsi lõpus, aprilli alguses Dahabis. Väljalennud Sharmel Sheiki 31.03, 07.04 ja 14.04. Surfireis koos varustuse laenutuse ning õpetusega Club Dahabi ingliskeelsete instruktorite grupis ja lihtsamat sorti majutusega maksab ligikaudu 900 €. Võib otsida soodsamaid reisimisvõimalusi, kuid kohale jõudma peaks hiljemalt pühapäeval, sest esmaspäeva hommikul algab treeningnädal koos surfikoha, surfiklubi ning instruktorite tutvustuse- ja tasemele vastavatesse gruppidesse jagunemisega. Treenigud ja/või loengud toimuvad viiel päeval nädalas ning 2x päevas.

Õpitakse vaibastarti! :)

Surfiklubi – vana hea Club Dahab 1 nädal

– varustust koos viiepäevase koolitusega* 225 €

– varustus koolituseta 175€

Kindlasti oleme teretulnud ka teistes surfiklubides. Kes eelistab venekeelset teenindust, öelgu ainult ja suhtleme 5 Kvadratoviga (kohe Club Dahab’i kõrval), Ibi & Friend’s, pidi olema soodne koht laenutada (ranna lõpus).

Kes Dahabi kuidagi ei jõua võib suve jooksul õpetust saada ka Varblas!

Palavate tervitustega EPP

www.surfhunt.ee

+372 56 55 606

Ps! Kes soovib Surfhunt tegemistega kursis olla saab liituda Surfhunt meililistiga näiteks siin!