laager

Kolmapäevast pühapäevani toimub Lemmerannas järjekorras viieteistkümnes Surfilaager, mille mõnusamaks toimimiseks on käed löönud ka Eesti Purjelaualiit ja Eesti Lohesurfiliit.

Purjelauduritele toimub neli võistlust: ÜHISSTART nii purjelaudadele kui lohedele; LADIES´ SURF, mis on mõeldud vaid õrnema sugupoole esindajatele; MINU ESIMENE VÕISTLUS, mis on mõeldud Surfilaagris või vahetult enne seda koolituse läbinud algajatele; SEENIORIDE KARIKAS, kuhu on osalema oodatud kõik seeniorid. Lisaks toimuvad esimest korda EESTI MEISTRIVÕISTLUSED AERUSURFIS!

Läbi viiakse mitmed koolitused erineva taseme sõitjatele: SURFi ABC kaldal; SURFi ABC vees; SURF edasijõudnutele; Jääsurf; Võistlussurf – Formula; Slaalom; Wave; Freestyle. Kohapealseteks koolitajateks on teiste hulgas Epp Hunt, Tarmo Käosaar ja Betti Vainküla.

Surfilaagris on võimalik surfivarustust rentida, osaleda koolitustel ja võistlustel. Tegevusi jagub igale tasemele!

Ka kaldale jäänule pakub Surfilaager ohtralt tegevusi – surfikino; bouldering ronimissein, mis on 7.5 m lai ja 2.5 m kõrge; järelkärusaun; discgolf ning 3 lava ja 25 artisti Eestist ja mujalt.

Turvalisuse tagamiseks on laagriala piiratud, sissepääs toimub vaid käepaeltega. Nii parklates kui ka laagrialal on turvameeskond. Olemas nii vetelpääste kui ka esmaabi punkt.

Surfilaagri passid ja piletid on müügil Ticketpro müügipunktidest ja aadressil www.ticketpro.ee, Surfilaagri kodulehel www.surfilaager.ee ning kohapeal. Saadaval on nii passid kui ka päevapiletid.

Surfilaagri festivalide passide hinnas sisaldub tasuta telkimine Surfilaagri territooriumil kogu laagri ajal.

Lisaks on Lemmeranna Külalistemajas 200 kohta tubades ja kämpingmajakestes. Tubasid peamajas on eri suurustega, 3 kuni 7 kohalisteni koos lisakohtadega, üksikud toad ka suuremad. Pesemisvõimalused ja tualetid on kõikidel korrustel. Kämpingmajakestes on 4 põhikohta ja 2 lisakohta. Majutuse broneerimiseks kirjuta oma soovid majutus@surfilaager.ee – vastame broneeringutele laekumise järjekorras.

Parkida saab Surfilaagri TAVAparklas ning SURFIparklas. SURFIparklas auto hoidmise eeltingimuseks on Surfikama olemasolu. SURFIparkla on rannast ca 100 m kaugusel.

Surfilaagri täpne ajakava on leitav veebist www.surfilaager.ee

Tule Surfilaagrisse, surf on lahe!