Kvalifikatsioonisõitudes puhus keskmine ja kohati tugev tuul. Meie parimad olid kvalifikatsioonisõitudes Alfred Kalm, Karl Gregor Baumann ja Keit Järve, kuid sel korral veel kuldgruppi ei jõutud. Meie purjelauasõitjate oskused paranesid iga sõiduga ning järgmisel aastal ootame neilt tõsist sekkumist võitlusse esiotsa kohtade pärast.

Tüdrukute U17 klassis lõpetas Keit Järve (Noblessneri Jahtklubi) regati 48. kohaga. Samas arvestuses purjetanud Brigita Viilop (Tallinna Purjelauakool) oli võistluse tulemustes 70. kohal. Alla 17-aastaste tüdrukute klassis tuli maailmameistriks venelanna Stefania Elfutina.

Poiste U17 klassis kujunesid meie purjelaudurite kohad järgmiseks: Riho Roomet Pung (TPLK) 144. koht, Aarto Pihlapuu (TPLK) 148. koht, Marcus Pertelson (TPLK) 153. koht, Hendrik Ploom (NYCS) 157. koht. Poiste alla 17-aastaste maailmameistriks krooniti iisraellane Ofek Elmeleh.

Poiste U15 klassis oli meie parimana Alfred Kalm (TPLK) 58. kohal. Karl Gregor Baumann (NYCS) lõpetas regati 78. kohaga. Tanel Reigo (TPLK) oli kokkuvõttes 84-s ja August Luure (TPLK) 85-s. Alla 15-aastaste purjelaua maailmameistriks tuli iisraellane Yoav Cohen.

Techno 293 Open klassis tuli Rainer Kasekivi (TPLK) 14-ks ja Lise Anette Vaher (Tartu Kalevi Jahtklubi) 20-ks. Open klassi võitja oli jaapanlane Uchizono Takuya.

Techno 293 MM-i kodulehekülg: http://ergohestiacup.pl/

Võistlejaid toetavad Eesti Jahtklubide Liit, Eesti Purjelaualiit, Alumetall, Põhjatransport, Viacon.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Tallinna Sadam, Starter, Vopak E.O.S., Eesti Loots, Matek, NG Investeeringud ja Planestar.