IMG_0901_Jaak Lukk_180

Head uut aastat!

Esimesed külmemad ilmad peaks saabuma jaanuari keskel. Talve ootuses loodame ka sel hooajal tutvustada talisurfi harrastamise võimalusi ning läbi viia paar võistlust. Oodatud on nii harrastajad kui  tõsised sportlased. Viimastel on eriti oluline vältida pikka talvist võistluspausi.

Talisurfi EMV esimene etapp – kiirussõidu etapp, mis kestab 10 jaan. – 20 apr. 2014. Võistlus sarnaneb suvise kiirussõidu võistlusega. Eraldi arvestust peetakse naistele ja noortele. Kutsutud klassiks on lohe klassi võistlejad.
Võistlusteade on SIIN.
Osavõtuavalduse saab täita SIIN.
Tulemuste fikseerimiseks kasutame GT/BGT31 mudelit. Tulemused (sbn formaat) saab edastada võistluse korraldajale: andres.speedsurf@gmail.com, mitte GPS speedsurfing saidile. Talisurfi kiirussõidu GPS seaded, võistlusteated ja tulemused avaldatakse kiirussõidu lehel: http://epl.surf.ee/speed/

Talisurfi Eesti meistrivõistluste sari koosneb kolmest etapist – kursisõit, lühiraja slaalom ja kiirussõidu etapp. Kuna enamus võistlejatel on üks varustus ja osaleda saab max kahel etapil, siis arvestame sarja kokkuvõttes kahe parema etapi tulemusi.
Talisurfi meistrite sarja üldjuhend on SIIN.

Varustuse rendi või ostu kohalt osutab igakülgset abi Harku järve ääres asuv surfiklubi Puri, Kalev Allikveer, tel.58230082.