I

Alfred Kalm

Eelmisel aastal soetati Eesti Purjelaualiidu projekti kaudu noortele 14 purjelaua komplekti Techno 293. Täna käivad toetusest osa saanud noored purjelauakooli trennides. Koolid planeerivad kevade koolivaheaja treeninglaagrit või suviseid võistlusreise. Techno osavõtjate arv EJL karikasarjas kasvas 14-lt 27-le, ehk aastaga 2 korda. See kõik on väga hea tagasiside.

Eesti Purjelaualiit soovib noorte purjelauakomplektide toetamist sel aastal jätkata. Kusjuures, toetus laieneb nüüd ka noorte RS:X (8,5) klassi uuele komplektile. Väiksemal määral toetame Techno 293 klassi üksiku uue taglase või laua ostu korral.

Palume projektist huvitatud lastevanematel, lastel või surfihuvilisest tuttaval võtta ühendust oma surfikoolide või klubidega. Mida varem, seda parem. Koolide ja klubide esindajad suhtlevad Eesti Purjelaualiiduga. Viimase puudumisel saab infot ka Eesti Purjelaualiidust. info@purjelaualiit.ee


IMG_4357

Keit järve