Talisurfi Eesti meistrivõistluste kursisõidu etapp peeti Harku järvel. Võistlustules osalenud surfiseltskond pidas soojakraadide ja ilmaolude kiuste maha väga põneva võistluse.

Lohelauduritele peegelsile jää paraku võistlemiseks ei sobinud, kuid purjesuusale ja uisukelgule tingimused klappisid ja võistlustel osales 14 vaprat sportlast. Kokku peeti 7 pingelist sõitu.

IMG_0416

Esikoha saavutas Rein Raud, kes võistles uisukelgul. Teise koha sai eelmise aasta Eesti meister Valeri Filippov, võistlusvahendiks suusakelk. Kolmandaks tuli Kalev Allikveer uisukelgul. Kõik kolm võistlejat on Surfiklubi Puri esindajad.

IMG_0495

Noorte U20 arvestuse võitis Marcus Pertelson, kes üldarvestuses saavutas tubli 5. koha. Teise koha sai Aarto Pihlapuu ja kolmandana lõpetas Tanel Reigo. Kõik noored on Tallinna Purjelauakooli õpilased. Tublit konkurentsi pakkus ka ainus naisvõistleja Marit Rüüsak.

Võistluste tulemused
Krista Karik fotod

Võistlust toetasid Eesti Purjelaualiit, Bacardi, Omaraamat, Surfiklubi Puri ja Surfhouse.

Ülejärgmisel nädalal toimuvad Peterburi lähedal talisurfi maailmameistrivõistlused. Eestit esindavad MM-il Valeri Filippov ja Kalev Allikveer.