Nädalavahetusel toimunud Eesti meistrivõisluste esimese etapi slaalom sõidus võitis üpriski tasavägises heitluses Erno Kaasik. Teine koht läks eelmise aasta võitja Martin Ervinile ja kolmanda koha sõitis välja Johannes Ahun. Naistest osales võistluses vaid Annika Valkna ja kuna konkurents puudus, tunnistati ta naistest parimaks.

Võistlus toimus Rohukülas ja pidi kestma kaks päeva, kuid ilmastkuolude tõttu jäid kehtima esimesel päeval välja sõidetud tulemused. Laupäevahommikune vihm ei takistanud võistluskorraldust ja osavõtjaid oli vaatamata vihmale kohale tulnud poolsada (täpselt 50).

Slaalomi EMV 2009 I etapp I päev

Peale esimest päeva ja viite sõitu oli seis, mis jäi ka lõplikuks, järgmine:

1. Erno Kaasik  3 punkti
2. Martin Ervin 5 punkti
3. Johannes Ahun 7 punkti
4. Toomas Mölder 11 punkti
5. Henri Kaar 14 punkti
6. Aleksandrs Ljontjevs 16 punkti
7. John Kaju 17 punkti
8.-10. Gunnar Poltruk 21 punkti
8.-10. Romuldas Zelcs 21 punkti
8.-10. Urmas Niine 21 punkti

Tuult puhus 10-11 m/s

Kõik osalejad jäid võistluspäevaga  väga rahule.

Pildid:

Orm Valtsoni poolt

Jaanus Ree poolt 1. Päev

Jaanus Ree poolt 2. Päev

Johanes Kaju pildid