maroko15
Maroko surfireis on jõudnud esimese tähtpäevani, kevadel stardime juba viiendat korda võluvasse Essaouirasse! Sarnaselt eelnevatele aastatele saad Sa valida nii nädalase, kui kahenädalase reisi vahel. Kohale lendame mugava otselennuga Tallinnast, ära jäävad tüütud ümberistumised ja probleemid varustuse veoga. Koostöös Club Mistraliga pakume oma grupile soodsaid rendi ja hoiustustingimusi! Täiustamaks oma koolitusprogrammi ja tähistamaks “minijuubelit” pakume kõigile huvilistele 3 päevalist, põhjalikku purjelaua lainesõidu kursust!
NB: alles on jäänud viimased 5 kohta teisele nädalale 02-09.04. Tule ja võta osa põhjalikust lainesõidu kursusest!Reisi kuupäevad: 02-09.04

Reisi hind sisaldab:
* otselendu Tallinn-Agadir-Tallinn
* transfeere Agadir-Essaouira-Agadir
* majutust Riad stiilis majas
* lainelaua, lohesurfi, purjelaua workshoppe ja koolitusi

1 nädala hind 790 eur
2 nädala hind 1030 eur

Reisist lähemalt:
 
Maroko Surfireis ei ole ainult surfaritele: