6-7.veebruaril toimusid Jõulumäe Tervisespordikeskuses suusavõistlused surfaritele, et välja selgitada Liivimaa parim surfar-suusataja. Üritusele lisas pidulikkust fakt, et tegemist oli juubeliüritusega, kuna esimene sellelaadne ettevõtmine toimus 5 aastat tagasi. Kohale oli tulnud 34 suusaõpra.

Niisiis reede õhtul alustati Jõulumäe imeliselt hooldatud ja valgustatud radadel tiimidevahelise teatevõistlusega. Kuigi Team Extreme meeskond läks Rauno Pikkori ulmelise avaetapiga pikalt juhtima, sai otsustavaks siiski Team Mahe ühtlasema tasemega meeskond. Finišisirgele tuli esimesena Team Mahe esindaja Tarmo Tamm ja nii nad võidu napsasid Extreme ees. Kolmandaks sõitis Hiiumaa Surfiklubi meeskond. Naiste arvestuses olid parimad Pärnu Surfiklubi naised.

Surfarite Suusapidu 2015 from Teamvosa on Vimeo.

Pärast pingelist teadet toimus staadionil tõusvas udus üllatusmaasikana paaristõukesprint mäkketõusuga. Ei olnud siin kerge kellelgi! Esikohad võitsid naistearvestuses Kristel Kaubi ja meestest Timo Runge.

Laupäeva hommikul oli võistlejate rõõmuks taas rajatraktor uue lihvi radadele andnud, mistõttu libisemine oli suurepärane ja kvaliteet nagu suurvõistlustel!

Indv. 9.2 km vabastiil - mehed  1 Rauno Pikkor, 2 Tarmo Tamm, 3 Timo Runge

Indv. 9.2 km vabastiil – mehed
1 Rauno Pikkor, 2 Tarmo Tamm, 3 Timo Runge

Indv. 9.2 km vabastiil - naised 1 Kristel Kaubi, 2 Tiia Kalnin, 3 Annika Tuisk-Ilves

Indv. 9.2 km vabastiil – naised
1 Kristel Kaubi, 2 Tiia Kalnin, 3 Annika Tuisk-Ilves

9,2 km vabastiilis suusatamise starti tuli 16 vaprat surfar-suusatajat. 4 ringi imelistel Jõulumäe radadel möödusid lennates ja siin võttis kindlalt oma Rauno Pikkor, kes finisheerus selge ajalise vahega järgmiste ees. Naistest võidutses taaskord Kristel Kaubi.

Kaks päeva ja 1 öö Surfarite Suusapeol möödusid märkamatult, peetud sai 3 põnevat võistlust, mitmeid peeneid seltskonnamänge ja hommikuni kestev tantsupidu. Kõikide osalejate nägudel peegeldus suur rõõm värskes õhus ja mõnusas seltskonnas aktiivselt veedetud nädalavahetusest.

Suusapeole andsid hoo: SISExtreme, Jõulumäe Tervisespordikeskus, Reiumaa Motell, Bacardi, Eesti Purjelaualiit, Penny TV, Eesti Pagar, Pajo Print, Pärnu Jahtklubi, Fookus.

Ametlikud tulemused: Teatevõistlus 4 x 2,3 km, Paaristõukesprint, Indviduaaldistants 9.2 km vabastiil.

Hoogsad pildid: 1 päev, 2 päev – autor Katrin Merirand.

FB

Kohtumiseni juba järgmisel aastal!